det är dags nu

snart är det omtenta. och jag jobbar på på jobbet. och den lilla tid jag är ledig orkar jag inte plugga så mycket som jag borde. men sånt här tenderar väl att lösa sig? det finns ju alltid fler dagar. men jag har insett hur hemskt mitt jobb är när man är dagkommenderad (man sitter på olika stationer varje dag) kombinerat med heltid och att byta från morgonpass till kvällspass efter varje ledighet. Det är ondskefullt. Det gör att man inte kan planera och att man helt lämnas ut till schemaläggarens vilja. En känsla som är allt annat än bra. Var var det jag läste om att en av nyckelpunkterna för att må bra på en arbetsplats är att känna att man har kontroll över sin situation? Jag minns inte, men jag är ganska säker på att det är så! Lyssna veolia. Idioter.

Jag hade i alla fall en trevlig tredagarsledighet. En extrajul hos mor och håkan, en spelkväll hos dennis och en söndag med fix och ordnande hemma och en trevlig kebab med sofia. Den avslutades med en hejdåöl med Daniel. Den jäkeln flyttar till London.

Kommentarer
Postat av: Gwellmyn

Är det Danni som flyttar eller en annan Daniel??

Postat av: Arktos

Jo kontroll över sin situation är en av de viktigaste sakerna för att man ska må bra. Det är snudd på psykisk tortyr.

Som extrajobb verkar det vara en drömjobb för studenter, men heltid en mardröm. Undra om man kan få ut något konspiratoriskt här - som att heltidarna hålls nere genom att inte kunna sova eller få ett socialt liv, medan extraarbetarna, ofta studenter som ska gå vidare i livet, behandlas bättre.

2008-01-05 @ 01:04:28
URL: http://bjornaxen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback